Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Handgeschreven kaart

Handgeschreven kaart bij bestelling

Laat uw cadeau bezorgen in onze chique zwarte Drinkzz doos met daarop de tekst: CADEAU. Voor een verjaardag, moederdag, een mooie gelegnheid of gewoon om iemand te verassen die het wel verdient! Bij het openen ligt de handgeschreven kaart  met uw persoonlijk bericht bovenop. Uiteraard zit er geen factuur bij de doos. Makkelijker kan niet! 

Hoe het werkt? 

  1. Kies de gewenste producten uit
  2. Ga naar de check-out
  3. Vul zo gewenst een ander afleveradres in
  4. Vul de gewenste tekst in bij optie handgeschreven kaart 
  5. Laat ons de rest doen! 

 

 

 VOORBEELD KAART:

Drinkzz postkaart voorbeeld

 

 

Hoe werkt de handgeschreven kaart?

Tijdens de check-out is het mogelijk de optie handgeschreven kaart aan te vinken en hier uw persoonlijke bericht toe te voegen. Uw gewenste tekst schrijven wij netjes op onze Drinkzz postkaart en deze voegen wij toe aan uw bestelling.

Hoe wordt het cadeau verpakt?

Uw gewenste producten (wijn, tapas, antipasti, noten) worden verpakt in onze eigen chique zwarte Drinkzz doos. Uiteraard zonder factuur en met de handgeschreven kaart (als u deze heeft bijbesteld). Op de label noteren wij de tekst CADEAU om duidelijk aan de ontvanger te maken dat het pakket voor hen is, ook al hebben ze niet zelf besteld.

 

Hoe werkt de verzending?

De track&trace wordt gestuurd naar uw adres, het e-mailadres waarmee u inlogt in de shop. Bij scanning van het pakket bij PostNL ontvangt u een automatisch bericht met de link naar de track&trace. Hier kunt u het pakket volgen.

 

Wanneer kan de ontvanger zijn/haar cadeau verwachten?

Bestellingen voor 3 uur worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen tussen 3 en half 5 worden zo mogelijk nog ingepakt voor PostNL om mee te nemen. Nadat PostNL is geweest scannen ze de pakketten en ontvangt u de track&trace. Uw cadeau wordt die nacht gesorteerd en gaat de volgende dag mee met de route van de chauffeur. Uitzonderingen zijn bestellingen die plaatsvinden op zaterdag en zondag. Deze worden allen maandag verwerkt, opgehaald en dinsdag bezorgd.

 

Als de ontvanger niet thuis is, wordt het pakket dan ergens anders afgeleverd?

Cadeauzendingen zijn altijd aangetekende zendingen. Dit betekent dat alleen een ontvanger op het opgegeven huisadres of de direct naaste buren het pakket kan aannemen. We kiezen voor een aangetekende zending om te waarborgen dat uw cadeau goed wordt bezorgd bij de ontvanger.

Bij twee niet succesvolle afleverpogingen worden pakketten naar het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht. In dit geval informeren wij de klant en u dat dit is gebeurd. Te allen tijde houden wij persoonlijk in de gaten of cadeauzendingen correct worden afgeleverd. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! 

 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.