Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Cadeauverpakking

Geschenkverpakkingen bij Drinkzz: allerlei soorten geschenkverpakkingen voor één, twee of drie flessen. 

Kies uit ruim 400 wijnen of sappen en bestel hier een cadeauverpakking naar keuze bij. Van moderne verpakkingen zoals kokers en wijntassen tot aan de traditionele houten wijnkist, bij ons is er ruime keuze! Kies de optie handgeschreven kaart bij de check-out en vul uw persoonlijke tekst in. Standaard bij cadeauzendingen doen wij geen factuur bij de doos en staat er op het label de vermelding: cadeau! Makkelijk toch? 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wijn geschenk

Opzoek naar een wijngeschenk? Een mooie rode wijn in een klassieke houten kist, of een bruisende prosecco set in een moderne wijntas? Kies voor uw favoriete wijn en stuur deze als cadeau in één van onze leuke geschenkverpakkingen. Uw wijngeschenk kan door ons direct bezorgd worden aan de ontvanger als verassingspakket of u kunt deze bij u thuis laten bezorgen om zelf persoonlijk af te geven! Een fles wijn is altijd leuk als cadeau toch?

Wijn cadeau bestellen

Bestel uw wijn cadeau snel en gemakkelijk via Drinkzz. Wilt u graag advies  op maat? Onze vinoloog is huis is u graag van dienst. Heeft u een andere vraag, of bepaalde wensen? Graag horen wij uw verzoek om te kijken we of we dit mogelijk voor u kunnen maken!

Wijn in kist

Bij ons kunt u kiezen uit allerlei wijnkisten. Zo bieden wij de klassieke wijnkist voor één, twee of drie flessen aan. Hiernaast zit er in ons assortiment ook een luxe wijnkist met accessoires en allerlei moderne geschenkverpakkingen.