Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Tapas & Food

Food & Tapas

Op zoek naar diverse hapjes om naast uw drankjes te serveren? Bestel tapas online bij ons en varieer met kazen, antipasti en luxe noten. Ontdek ze en geniet van de rijke aroma's en smaken naast een goed glas wijn, port, sherry of uw andere favoriete drankje!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De perfecte snacks en hapjes: tapas, antipasti, kaas, noten en nog veel meer ...

Hopelijk bent u het met ons eens… Naast een heerlijk drankje (wijn, sherry, champagne of sterke drank), hoort ook wat lekkers. Of nog beter, verschillende soorten hapjes om van te proeven. Dat dachten wij dus ook! Daarom hebben wij als aanvulling op onze wijnen, port, champagne, sherry, sterke drank en vruchtensappen ook verschillende tapas en lekkernijen in ons assortiment. Zo heeft u de nodige producten in huis voor een middag of avond genieten!

Wat dacht u van een heerlijk stukje Italiaanse Parmezaanse kaas, Siciliaanse groene olijven, of zongedroogde tomaten met verse kruiden? Smaakvol en geschikt voor verschillende toepassingen! Of wellicht heeft een mix van verschillende soorten noten & gedroogd fruit uw voorkeur? Stel gauw uw eigen gekozen pakket aan (dranken en) lekkernijen samen en bestel deze gemakkelijk en snel via onze shop!

Soorten tapas en hapjes

Kaas

Alle soorten kazen die we verkopen worden rechtstreeks geïmporteerd uit Spanje en Italië en dat proef je! Zo hebben we de echte Parmezaanse, feta kaas en Emmental. Stuk voor stuk zijn ze rijk in smaak.      

Tapas

Onze vleestapas komen uit Spanje en zijn eveneens een ware smaaksensatie. Zo hebben we onder andere een hele Serranoham in het assortiment. En lichte of pittige soorten droge worst, zoals chorizo. Bent u vegetarisch? Natuurlijk hebben we ook genoeg vegetarische lekkernijen!

Antipasti

Probeer onze rechtstreeks geïmporteerd antipasti afkomstig uit Italië. Deze antipasti zijn allemaal gemaakt met passie en zorgvuldigheid. Ze zijn zeer geschikt als (gezonde) snack, bijgerecht of voorgerecht. Bent u klaar om de echte smaak van Sicilië te proberen? Bestel en proef snel onze tapas en antipasti!

Het aanbod van foods en tapas zal worden uitgebreid in de loop van de tijd. Meer keuze, meer momenten om te genieten en meer "momentzz to remember"!

 

Verzending gekoelde producten

Al onze gekoelde producten verzenden wij in Tempex dozen, uitermate geschikt om temperatuurgevoelige producten in koel te houden. Met het toevoegen van bevroren gelpacks worden de producten op deze manier goed gekoeld en geïsoleerd verzonden.