Korting zomerwijn


Het is echt zomer! Een heerlijk gekoelde wijn bij de picknick, de barbecue, in het park, bij vrienden en familie. De condens druppels die langs het glas naar beneden zakken. De zon die door de groene bladeren van de bomen in je glas schittert. Het zachte briesje dat je omhelst in de warmte. Een toost op het mooie weer en de gezelligheid... Dat is zomerwijn bij Drinkzz!

Omdat de zomer en het mooie weer gelukkig nog even bij ons blijven, geeft Drinkzz 20% korting op alle zomerwijnen. De zomerwijnen bij Drinkzz komen onder andere uit Spanje, Portugal en Frankrijk. Van een soepele rosé uit de Provence tot een frisse en droge rosé uit de Douro en van een droge, witte Rioja tot een delicate Sauvignon Blanc uit Moldavië. Hinten van tropische vruchten en bloemige tonen doen denken aan strand, vakantie en meer..

Geniet mee met een fris, koud drankje, bijvoorbeeld bij een gezellige BBQ of gewoon een gezellige middag in de tuin. Ga je lekker naar het strand of park met het mooie weer? Leg de wijn dan op tijd koel! De wijnen hebben zeker twee uur nodig voor ze goed op temperatuur zijn. Rode wijn koelen? Dan is een half uur tot een uur onderin de koelkast voldoende. Gebruik een koelmanchet uit de vriezer om de fles in mee te nemen. Deze houdt de fles lang koud zodat niks optimaal genieten nog in de weg staat!