Vakantiewijn

Iedereen kent dat wel. Een wijn die op vakantie helemaal het einde is. Absoluut niet te overtreffen. Er gaan een aantal flessen of dozen mee terug naar huis, want thuis wil iedereen dat vakantiegevoel toch nog even vasthouden. Vrienden en familie laten proeven wat voor fantastisch product je gevonden hebt in het buitenland. Valt dat even tegen bij thuiskomst..

Helaas is vaak de vakantiewijn thuis toch niet zo lekker als op vakantie. Het is in de eigen tuin of op het balkon toch altijd anders dan op het terras, op de camping of in het hotel in je favoriete vakantieland.

Gelukkig zijn er uit alle vakantielanden heerlijke wijnen te vinden bij Drinkzz! Deze zullen niet tegenvallen, maar juist voldoen aan de wens van nagenieten van de vakantie. Haal wijn in huis uit onder andere Frankrijk, Portugal en Spanje, die niet uren in een hete kofferbak hebben gelegen om in Nederland te komen.

Zet snel de flessen koud, haal je mooiste glazen uit de kast en schenk de wijn in. Zoek een comfortabele plek op, doe je ogen dicht en ruik aan het glas. Voel de zon op je huid en ruik de geuren van de vakantie. Het is echt mogelijk om nog even weg te dromen…