Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Biologische sappen

Sap

Bent u op zoek naar eerlijke en pure sap? Bijzondere producten, met een mooi verhaal, dat zijn de sappen die wij aanbieden. Het vruchtensap van van Nahmen en Fruvo zijn eerlijk en puur en bevatten geen conserveermiddelen. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Exclusieve sap

Wij van Drinkzz willen u producten van de beste kwaliteit aanbieden. Onze sappen zijn dan ook zorgvuldig uitgekozen. Op een schitterende locatie in Duitsland wordt een deel van onze sappen geproduceerd door Van Nahmen. En in het Zeeuwse Krabbendijke wordt een ander deel van onze sappen geproduceerd door Fruvo.

Van Nahmen houdt zich sinds 1930 bezig met het produceren van bijzondere vruchtensappen en groentesappen. Het fruit en de groenten van de sappen worden grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen.

Fruvo houdt zich sinds 1923 bezig met het telen van fruit. Sinds 2015 maken zij zelf ook sap van hun fruit. Dit doen zij zorgvuldig en met veel passie. Alleen de handgeplukte appels en peren die niet goed genoeg zijn voor de verkoop worden gebruikt voor het sap van Zuver. Op deze manier zorgen zij ervoor dat er minder voedsel verspild wordt. Het sap is in een handige VersTap verpakt, waardoor deze na openen tot wel 45 dagen geconsumeerd kan worden.

Het assortiment van de sappen wordt steeds verder uitgebreid. De categorie is daarom onderverdeeld in: exclusieve sappenbiologische sappen en cider. Onder de biologische sappen kan u tevens ook de alcoholvrije wijnen terugvinden.

 

Biologische sap

Alle sappen van Fruvo en van Nahmen worden met veel enthousiasme en passie geproduceerd.

Van Nahmen gebruikt bij voorkeur vruchten die worden geteeld aan oude boomgaarden in de Noordrijn-Westfalen in de streek Münsterland. De intense smaak wordt volledig behouden. Zo zijn alle vruchtensappen en groentesappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de met de beste smaak en heerlijke aroma’s.

De biologische sappen van van Nahmen zijn extra speciale sappen van de Duitse familie. Deze biologische sappen hebben namelijk een groen logo op de fles staan, die niet op iedere sap van van Nahmen staat. Dit is het biologische logo van de EU. Deze krijg je niet zomaar. Het wordt alleen gegeven, wanneer het product volledig voldoet aan alle Europese normen voor de biologische landbouw en de bijbehorende ingrediënten van agrarische oorsprong. De sappen die dit logo hebben kunt u vinden onder het kopje biologische sappen.

 

Cider

Van Nahmen produceert niet alleen alcoholvrije producten, maar ook cider. Dit is een alcoholische drank die wordt gemaakt van de sap van vruchten, voornamelijk appels. Wij van Drinkzz bieden de milde appel cider aan. De appel cider wordt geperst uit de gerijpte traditionele appelsoorten. Kijk voor meer informatie over onze appel cider op de subcategorie cider.