Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Biologische sappen

Biologische sappen

Op zoek naar biologische sappen? Deze biologische sappen hebben een speciaal logo op de fles staan, die niet op iedere sap staat,  het biologische logo van de EU. Dit logo krijg je niet zomaar. Het wordt alleen gegeven, wanneer het product volledig voldoet aan alle Europese normen voor de biologische landbouw en de bijbehorende ingrediënten van agrarische oorsprong.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Biologische sappen

De sappen die wij met Drinkzz aanbieden worden zorgvuldig geproduceerd. Alle sappen zijn puur en eerlijk zonder toevoegingen. Wij vinden het belangrijk om eerlijke producten aan te bieden. De biologische sappen zijn dan ook niet zomaar sappen, maar voldoen aan alle Europese normen voor de biologische landbouw en de bijbehorende ingrediënten van agrarische oorsprong. De biologische sappen hebben een groen logo op de flessen staan, waarmee aangegeven is dat werken via het bio-keurmerk.

Alle biologische sappen die wij aanbieden zijn van Van Nahmen. Het Duitse familiebedrijf gebruikt bij voorkeur vruchten die worden geteeld aan oude boomgaarden in de Noordrijn-Westfalen in streek Münsterland. De intense smaak wordt volledig behouden. Zo zijn alle biologische vruchtensappen en groentesappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijke aroma’s.

Van Nahmen gebruikt bij voorkeur vruchten die worden geteeld aan oude boomgaarden in de Noordrijn-Westfalen in de streek Münsterland. De intense smaak wordt volledig behouden. Zo zijn alle vruchtensappen en groentesappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de met de beste smaak en heerlijke aroma’s.

 

Biologisch sap 

Biologisch sap is sap dat wordt gemaakt van biologisch geteeld fruit. Het speciale bio-keurmerk geeft aan dat er geen kunstmest en chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt tijdens het productieproces van de sappen. Het keurmerk laat ook zien dat aan het biologisch sap het conserveermiddel sulfiet niet is toegevoegd. Het biologisch sap van Drinkzz wordt alleen onder de naam biologisch sap aangeboden, als deze het bio-keurmerk bevat.  

 

Biologische producten 

De sappen zijn niet de enige biologische producten in ons assortiment. We hebben meer biologische producten dan alleen deze heerlijke sappen, dat zijn namelijk biologische wijnen. Speciaal voor deze biologische sappen en wijnen hebben wij een biologische pagina gemaakt. Hier kunt u alle biologische producten van Drinkzz terugvinden.