Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Appel Cider

Cider en Alcoholvrije Mousserende Wijn

Cider is een alcoholische drank die wordt gemaakt van het sap van vruchten, voornamelijk appels. De appel cider wordt geperst uit de gerijpte traditionele appelsoorten van van Nahmen. Een heerlijke drank om als aperitief te drinken. Een alcoholvrij alternatief is de Frucht-secco van van Nahmen! 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Cider

Cider is een steeds populairder wordende drank. Het is een licht alcoholische drank die wordt gemaakt van de sap van vruchten. Cider bevat 4% tot 8% alcohol en wordt voornamelijk gemaakt van appels. Echte cider wordt gemaakt van een mix van gewone en speciale cider appels. Cider kan geclassificeerd worden van droog naar medium. Wij bieden met Drinkzz een medium, niet te zoete appelcider aan. Over het algemeen bevat de medium variant minder alcohol en de cider is qua smaak wat fruitiger.

 

Appel cider

Het maken van appel cider is te vergelijken met het produceren van wijn. Iedere producent van cider bepaalt zijn eigen smaak. Dit doen zij door een keuze te maken uit een mix van acht tot tien diverse appelsoorten. Bij het kiezen van de appels maken zij een keuze uit de smaken: bitter, zoet, zuur, en tannines. De appels moeten in een juiste balans worden uitgekozen en de smaak kan dus behoorlijk variëren per appel cider. Niet alleen per producent, maar ook per land of zelfs per streek!  

 

Cider kopen

Bij ons kunt u kwalitatief uitstekende cider kopen. Wij hebben als voordeel dat we groot in kunnen kopen en efficiënt kunnen leveren. Hierdoor bieden wij de cider voor mooie prijzen aan. Cider kopen online is gemakkelijk, en wij maken het voor u net zo persoonlijk als bij fysieke winkels. Bij vragen of opmerkingen, kunt u ons altijd bereiken via onze contactpagina.

U kunt bij ons cider kopen van diverse merken. Iedere producent heeft zijn eigen manier van produceren en gebruikt zijn eigen appels. In de productinformatie van de cider vindt u de beschrijving van de desbetreffende sap.

 

Cider bestellen

Via onze website kunt u eenvoudig online cider bestellen. Dit heeft voor u als consument het voordeel dat u vanuit huis kunt bestellen. Als u voor 15.00 bestelt, wordt het dezelfde dag verzonden.