Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Exclusieve sappen

Pure sappen

Bent u op zoek naar pure sappen? Die kan u op deze pagina vinden! Alle vruchtensappen en groentesappen zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijke aroma’s. Het sap is niet alleen erg lekker, de flessen zien er ook nog eens geweldig uit!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Van Nahmen

Het verwerken van fruit en groenten heeft een lange geschiedenis in de familie Van Nahmen. In 1917 is Van Nahmen begonnen met een appelstroopfabriek en sinds 1930 produceren zij de bijzondere vruchtensappen en groentesappen. Op een schitterende locatie in Duitsland produceren zij zelf al deze sappen. Deze sappen produceren zij inmiddels al met de 3e en 4e generatie uit de familie. Het fruit en de groenten worden grotendeels met de hand geplukt en gesorteerd zodat er geen onrijpe of overrijpe vruchten in het sap terechtkomen.

Van Nahmen gebruikt bij voorkeur vruchten die worden geteeld aan oude boomgaarden in de Noordrijn-Westfalen in de streek Münsterland. De intense smaak wordt volledig behouden. Zo zijn alle vruchtensappen en groentesappen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit, met de beste smaak en heerlijke aroma’s. De meeste vruchtensappen en groentesappen bevatten maar één soort van een vrucht: één soort appel, één soort peer, etc. Er zijn dus nauwelijks blends. De passie voor het vak straalt van de flessen af en uit zich in de fantastische aroma’s en smaken!

Fruvo/Zuver

Ergens in het zonnige Zeeland, op de vruchtbare Zeeuwse klei, vindt u de boomgaarden van de familie Vogelaar. De familie houdt zich bezig met het telen van fruit sinds 1923. Het fruit wordt met de hand geplukt en gesorteerd. Een deel van het fruit kan niet aan de consument verkocht worden, doordat de vorm vreemd is of omdat er een plekje op zit.

Zonde om het fruit weg te gooien, toch? Dit vindt de familie Vogelaar ook! Enkele jaren geleden is de familie begonnen met het persen van dit fruit tot sap. De appels gaan door een grote pers en alleen de sap van de appels komt eruit. Er wordt niets aan deze sap toegevoegd, dus deze is 100% puur. Echte fruitsap zoals deze hoort te smaken.

  • De Verstap

De sap is niet alleen heerlijk om te drinken, er is nog iets speciaals aan het product. De sap is namelijk verpakt in een mooie Verstap. Deze tap sluit de sap luchtdicht af na het tappen, waardoor deze langer te bewaren is dan een fles of pak sap. Op deze manier kan u lekker lang (tenminste 45 dagen na openen) van de sap genieten.