Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Zuver saptap

Fruvo, de producent van Zuver, gebruikt fruit dat zij niet meer kunnen verkopen aan hun afnemers, om de sappen mee te maken. De kwaliteit van de smaak van het fruit is nog goed, daarom maken zij hier sap mee. Zo zorgen zij ervoor dat er minder voedsel weggegooid hoeft te worden. De sappen zijn niet alleen erg lekker, het wordt ook aangeboden in een super handige VersTap van wel 3 liter. Het is niet alleen leuk om zelf je glas sap te tappen, dankzij dit systeem kan de sap tot 45 dagen na openen gedronken worden! 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Fruvo/Zuver

Ergens in het zonnige Zeeland, op de vruchtbare Zeeuwse klei, vindt u de boomgaarden van de familie Vogelaar. De familie houdt zich bezig met het telen van fruit sinds 1923. Het fruit wordt met de hand geplukt en gesorteerd. Een deel van het fruit kan niet aan de consument verkocht worden, doordat de vorm vreemd is of omdat er een plekje op zit.

Zonde om het fruit weg te gooien, toch? Dit vindt de familie Vogelaar ook! Enkele jaren geleden is de familie begonnen met het persen van dit fruit tot sap. De appels gaan door een grote pers en alleen de sap van de appels komt eruit. Er wordt niets aan deze sap toegevoegd, dus deze is 100% puur. Echte fruitsap zoals deze hoort te smaken.

  • De Verstap

De sap is niet alleen heerlijk om te drinken, er is nog iets speciaals aan het product. De sap is namelijk verpakt in een mooie Verstap. Deze tap sluit de sap luchtdicht af na het tappen, waardoor deze langer te bewaren is dan een fles of pak sap. Op deze manier kan u lekker lang (tenminste 45 dagen na openen) van de sap genieten.