Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

 In het Nederlandse Noord-brabant, in het dorpje Stevensbeek heeft de familie van Welie 9 hectaren aan fruitbomen staan. Een deel van het fruit heeft een gek plekje of een afwijkende vorm. Dit smaakvolle fruit is onverkoopbaar aan de consument.

“Zonde” zo dacht Leon, de zoon van de fruitboer. Met veel geduld en doorzettingsvermogen kreeg hij het voor elkaar om een prachtige distilleerketel in de oude boerderij te plaatsen. Niet zomaar een ketel, handgemaakt, computergestuurd met een meters hoge kolom-still. Het middendeel van het distillaat kan feilloos van de kop en staart gescheiden worden, zodat enkel het beste distillaat gebruikt wordt.

Dit typeert Leon en zijn werkwijze. Enkel het beste is goed genoeg, hij teelt en selecteert het fruit zelf, laat het zelf vergisten en stookt het zelf. Leon keurt elke fles voordat deze verkocht wordt. Hij heeft er echter niet voor niets zijn eigen naam op gezet.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.