Persoonlijk advies? We staan voor u klaar, bel ons op +31 (0) 88 555 3 555

Wijn aanbiedingen

Wijn aanbieding

Goedkoop wijn bestellen? Hier onder staan onze, wekelijks veranderende, wijn aanbiedingen. Op onze toch al scherp geprijsde wijnen geven we aantrekkelijke kortingen, om u de kans te geven op een voordelige manier kennis te maken met ons assortiment. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Wijnaanbieding Online

U bent op zoek naar een wijn aanbieding? Dat begrijpen wij bij Drinkzz. Wekelijks komt een aantal wijnen in de aanbieding. Om deze extra uit te lichten en u als klant de mogelijkheid te geven om deze wijn met korting te proberen. Wij kunnen wijnen niet met 50% korting aanbieden (op de outletwijnen na) zoals collega’s van ons dat kunnen, onze marges zijn daar niet groot genoeg voor. Wij bieden altijd eerlijke prijzen voor onze wijnen, zodat u ook buiten de wijnen die in de aanbieding staat, altijd een transparante prijs betaalt.

Wijnvoordeel

Bij ons krijgt u eigenlijk altijd wijnvoordeel. Wij hanteren kleine, vaste marges en bieden onze wijnen altijd concurrerend aan. Goedkoop wijn kopen betekent bij ons goed wijn kopen.

Bij Drinkzz kunt u voordelig wijn bestellen. Vanaf een bestelling van 50 euro betaalt u geen verzendkosten. Wij hebben doorlopend aanbiedingen;

  • Witte wijn aanbieding
  • Rode wijn aanbieding
  • Rose wijn aanbieding
  • Champagne aanbieding
  • Cava aanbieding

Wijnaanbieding geschikt voor diverse gelegenheden

Gaat u binnenkort op visite bij een kennis of geeft u zelf een feestje? Dan zijn de wijnaanbiedingen van Drinkzz ideaal. Wij bieden onder andere wijnen aan voor diverse gelegenheden. Bent u op zoek naar een verjaardagscadeau, dan is een heerlijke rode wijn wellicht wat voor u. Drinkzz heeft diverse rode wijnen in de aanbieding.

Wat te denken van de Maravides Tinto Mediterraneo of misschien de robijnrode Villa Caratti Merlot. Een droge wijn met een mooie zachtheid en een enorm fris karakter.

Een fles van 75cl is ideaal als cadeau, profiteer van mooie wijn aanbiedingen en laat uw cadeau inpakken inclusief een persoonlijk, handgeschreven kaart door het  team van Drinkzz.

Onze wijnaanbiedingen zijn verdeeld over diverse jaren, denk aan:

  • Wijnaanbiedingen van het jaar 2014
  • Wijnaanbiedingen van het jaar 2015
  • Wijnaanbiedingen van het jaar 2016

Spetterende Roze wijn aanbieding

Gekker dan dit gaat het niet worden. Profiteer van bijna € 10 (!) korting op het ‘Sleeved Pakket’. Deze super wijn aanbieding bevat 3 flessen flessen Paniza wijn Chardonnay en 3 flessen Paniza Ros. Dit alles voor geen 47,70 maar slechts € 38,00. Wacht niet te lang, zolang de voorraad strekt.

Ps: Wist jij dat deze wijn ontzettend geliefd is bij babyshowers. Leuk cadeautje voor als de zwangerschap erop zit. Dit is weer eens wat anders dan muisjes.

Wijn Outlet

In onze Wijnoutlet vindt u de buitenkansjes. Hier ruimen we de restjes op van wijnen, zodat we plaats kunnen maken voor nieuwe pallets. Deze wijnen bieden we aan voor opruimgsprijzen tot 50% korting.